top of page

Metodik

Jyckelycka grundades redan 1996 och har en unik metodik som skapar den perfekta balansen i relationen mellan hund och hundägare.

Det handlar om att väva in vardagslydnaden i det vardagliga umgänget - precis som man gör med resten av familjen och att lägga energin på rätt saker. Hitta en balans mellan inlärning, krav och samspel för att nå ett unikt kamratskap och samarbete med sin hund. Fokusera på kontakten, inkallning och att avbryta ett oönskat beteende istället för att träna traditionell momentinlärning som sitt kvar, ligg osv.

 

Eva gick sin första Instruktörsutbildning för kring 40 år sedan och har därefter gått flertalet Instruktörsutbildningar. Hon höll kurser som kallades Hundägarutbildningar för Medborgarskolan och med tiden skapade hon sitt egna koncept och varumärke, Jyckelycka.

 

Jyckelycka har alltid legat i täten vad gäller nytänk kring familjehundens träning och det som ofta kallas vardagslydnad. Hon är även författare till boken Jyckelycka utgiven av Jure förlag som finns i bibliotek och bokhandel.

 

Läs ett smakprov här!

Utbildningar

Instruktörsutbildning & Hundägarutbildning

Åsa Ahlblom

Shaping

Andreas Hallgren

Lugnande signaler

Turid Rugaas

Kantarellsök

Anders Hallgren

Instruktörsutbildning

Eva Bodfäldt

Utbildare i utbildande av vardagslydnadsinstruktörer

SKK, Etolog Lasse Fält och Kurt Blixt SBK

Tävlingslydnadsinstruktör

Memea Mohlin

Instruktör Apportering

SSRK

Viltspårsinstruktör

Jägarförbundet

“Vardagslydnad är det som alltid varit mitt främsta intresse. En hund som fungerar i alla miljöer. En hund som kan ges den frihet den behöver. En hund som är älskad av allt och alla.”

— Eva Lundgren, grundare av Jyckelycka

Jyckelycka Hundkurser │ Tulegatan 53, 113 53 Stockolm │ 070-95 000 95

Organization number: 559273-9501

Vi följer lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (SFS 2005:59), DAL

bottom of page